fbpx
 

EVENT

from idea to realization

Organizacija svakog događaja je jedan kompleksan projekat koji ima svoje ciljeve i svoje jedinstvene momente. Ne postoji dva ista događaja i zbog toga je bitno da svakom pristupimo na jedinstven način kako bi ostao upamćen kod posetilaca.

We will listen to you carefully and make a concept to your liking!

WHAT ARE WE DOING?

  • Strategija, budžet, logistika su neki od glavnih delova pripreme jednog događaja. Na usluzi smo vam za organizaciju svih vaših događaja kao i delova događaja (oprema, ketering, prostor, scenografija itd.).

  • Radite interno na organizaciji događaja ali želite da budete sigurni da idete u dobrom pravcu? Tu smo da vam pomognemo sa našim savetima i usmerenjima koji dolaze iz višegodišnjeg iskustva u organizaciji događaja.

  • Destinacijski menadžment je usluga koju pružamo na teritoriji Srbije i možemo vam pomoći u organizaciji aktivnosti bile one turističke ili aktivnosti vezane za planiranje događaja. Privatni obilazak Srbije za vaše partnere je takođe jedna od usluga.

  • Kada organizujete događaj često ne znate koji dobavljač za opremu je pouzdan bilo da su to stolovi, stolice, audio/video oprema, osvetljenje, štandovi itd. Preuzimamo ovaj zadatak i organizujemo svu potrebnu opremu za vas.

  • Timske igre, zanimljive edukacije, timska putovanja, proslava na brodu ili druženje u kancelariji uz zabavne aktivnosti samo su neke od ideja za stvaranje pozitivne energije unutar kompanije.

  • Odabir specijalnog i jedinstvenog prostora je jedan od glavnih segmenata kada organizujete događaj jer on mora biti u skladu sa celokupnim doživljajem. Daćemo vam više predloga koji su u skladu sa vašim brendom.

our clients

Why hire an event organizer?

REDUCE STRESS

You don't need extra stress in addition to the work you are already doing. Leave the organization to a professional agency.

BE IN TREND

The event organization industry is developing rapidly and we are always following the latest trends that we can implement.

SAVE TIME

Event organizers have experience and knowledge that saves time and money. We organize events efficiently and effectively.

THINK ABOUT THE DETAILS

Details make up the value of big events. We will complete the experience for all your guests.

WHAT DO OUR CLIENTS SAY ABOUT US?