fbpx
 

TEAM BUILDING

PREUZMI KATALOG TEAM BUILDING AKTIVNOSTI​ KOJE ORGANIZUJEMO

UPIŠITE MEJL I POSLAĆEMO VAM KATALOG NA VAŠU ADRESU

  NIJEDAN OD NAS NIJE PAMETAN KOLIKO SVI MI ZAJEDNO

  Ukoliko pitate zaposlene, dobra atmosfera u timu je jedna od najbitnijih stavki za zadovoljstvo na radnom mestu. Čak 68% zaposlenih navodi da im team building aktivnosti najviše ostaju u sećanju i podižu motivaciju

  Napravićemo team building po vašoj meri! Recite nam šta biste voleli da postignete, a mi ćemo osmisliti plan – putovanja, family day-a, iznenadnog okupljanja u kancelariji, interne proslave i mnogih drugih aktivnosti

   

  naši klijenti

  NAŠE AKTIVNOSTI

  Team Building Srbija Serbia Tim Bilding

   NEW YORK STOCK EXCHANGE

  New York Stock Exchange Team Building

  To je dinamična simulacija Njujorške berze na kojoj ekipe trguju hartijama od vrednosti, zlatom i valutama. Pobeđuje ona ekipa koja kroz trgovački dan bude najspretnija i koja najbolje oplemeni svoj budžet.

   OLIMPIJADA

  Olimpijada team building srbija

  Olimpijada su „Igre bez granica“ vaše kompanije. Zaposlene delimo po grupama koje se međusobno takmiče u različitim aktivnostima. Sve što nam treba je dovoljno veliki prostor za rekvizite i igre mogu da počnu.

   PLOVI ILI TONI

  Plovi ili toni je zabavna aktivnost sa kojom ćete identifikovati dobre kapetane i odlične ronioce. Za dobro ploveći brod potrebno je malo kartona i nešto kreativnosti. Svaka ekipa će dobiti materijal i oruđe za izgradnju broda.

   BITKA ZA PRESTO

  Team Building Srbija Game of Thrones

  Mačevi, streličarstvo, vitezovi, kraljevi, intrige… Uskočite u srednjovekovni kostim i pridružite nam se u bici za presto! Bitka za presto je team building, izgrađen na ideji slavne serije Game of Thrones. Timovi se takmiče kako bi se popeli na tron i postali desna ruka kralja.

   TIŠINA SNIMA SE

  Team Building Srbija Beograd Novi Sad

  Svaka grupa ima mogućnost napisati, režirati, snimati i glumiti u sopstvenom filmu. To je kreativni team building koji traje oko 4 sata, zavisi od vaših želja. Izrada filma donosi saradnju među učesnicima, povećava i poboljšava komunikaciju, upravljanje vremenom i timski rad među članovima.

   MINUT DO POBEDE

  minut do pobede team building srbija beograd

  Zabavni team building u kom učestvuju grupe od 6 do 10 učesnika. Za rešavanje zadatka učesnici moraju upotrebiti znanje i biti što spretniji da odrade zadatak u 60 sekundi izazova. Ekipa mora sarađivati i pre igre odrediti strategiju rešavanja zadatka, tako da zadatak što pre bude odrađen.

   OSLIKAVANJE KANCELARIJE

  team building srbija oslikavanje kancelarije

  Oslikavanje zidova u vedre motive koji će doneti promenu u vaš prostor i učiniti ga drugačijim. U oslikavanju mogu učestvovati i zaposleni kroz radionicu slikanja. Vedre boje mogu da unesu pozitivnu koja će se preneti na zaposlene.

   DEGUSTACIJA VINA

  Vinska degustacija srbija team building

  Ako ste ljubitelji vina koji žele da prošire svoje znanje o vinima. Uz profesionalnog somalijera imaćete prilike da naučite mnoge zanimljive stvari koje do sada možda niste znali, kako se degustira vino, zašto se vrti čaša, itd.

   PLOVIDBA BEOGRADOM

  Organizacija korporativnih proslava, gala večera, novogodišnjih okupljanja, koktel večeri kao i specijalnih događaja su idealni za organizaciju na brodu koji plovi Beogradom. Neka vaša događaj bude upamćen.

   EPIC TREASURE HUNT

  Treasure Hunt Beograd Team Building Srbija

  EPIC Treasure Hunt je sastavljen iz aplikacije, zajedničkog starta i više tačaka na kojima su vaše sposobnosti stavljene na test. Između lokacija se krećete pomoću tableta na kojem vam se ispisuju uputi i sugestije.

   MURDER MISTERY

  Murder Mystery Team Building Srbija Beograd

  Murder Mystery je interaktivna igra u kojoj učesnici traže okrutnog ubicu uz pomoć nagoveštaja koji mogu zavesti ili pomoći, uživo saslušanja osumnjičenih te misaonih zagonetki, koje golicaju sive ćelije, ako se podsetimo dobrog starog Poaroa.

   PUB KVIZ

  Pub Kviz je aktivnost gde je zabava zagarantovana. Zaposleni se podele u timove od po 4-6 osoba gde nakon toga odgovaraju na pitanja iz 7-8 različitih oblasti. Kroz odgovaranje tim ima priliku da sarađuje na odgovorima i tako se bolje upoznaju.

  + 10 aktivnosti u katalogu

  OLIDOOL Event & Concierge

  Zakažite vaš teambuilding

   Aktivnosti u prirodi

  Kada je lepo vreme svi volimo da smo u prirodi, tako smo i mi osmislili timske igre i aktivnosti koje mogu da se organizuju na otvorenom

   ONLINE TEAM BUILDING

  Online okruženje može da bude zanimljivo! Kada vas prilike razdvoje i ne možete da se okupite uživo, osmislićemo zanimljive aktivnosti “na mreži“

   IN OFFICE

  Unesite zabavu u radnu svakodnevicu i obradujte zaposlene team building iznenađenjem u kancelariji. Organizujete događaj za pamćenje!

   timske igre

  Timske igre mogu da budu zabavnog ali i edukativnog karaktera, učenje novih veština i građenje timskog duha je bitno za svaku kompaniju

   edukacija

  Pokažite zasposlenima da vam je stalo do njihovog razvoja i poklonite im mogućnost za lično usavršavanje u različitim oblastima

   family day

  Gde rade mama i tata? Zamislite koliko je mališanima to zanimljivo pitanje. Organizujte family day i obradujte čitavu porodicu svojih zaposlenih