fbpx
 

ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

od ideje do realizacije

Organizacija svakog događaja je jedan kompleksan projekat koji ima svoje ciljeve i svoje jedinstvene momente. Ne postoji dva ista događaja i zbog toga je bitno da svakom pristupimo na jedinstven način kako bi ostao upamćen kod posetilaca.

Pažljivo ćemo vas saslušati i napraviti koncept po vašoj meri!

ŠTA SVE RADIMO?

  • Strategija, budžet, logistika su neki od glavnih delova pripreme jednog događaja. Na usluzi smo vam za organizaciju svih vaših događaja kao i delova događaja (oprema, ketering, prostor, scenografija itd.).

  • Radite interno na organizaciji događaja ali želite da budete sigurni da idete u dobrom pravcu? Tu smo da vam pomognemo sa našim savetima i usmerenjima koji dolaze iz višegodišnjeg iskustva u organizaciji događaja.

  • Destinacijski menadžment je usluga koju pružamo na teritoriji Srbije i možemo vam pomoći u organizaciji aktivnosti bile one turističke ili aktivnosti vezane za planiranje događaja. Privatni obilazak Srbije za vaše partnere je takođe jedna od usluga.

  • Kada organizujete događaj često ne znate koji dobavljač za opremu je pouzdan bilo da su to stolovi, stolice, audio/video oprema, osvetljenje, štandovi itd. Preuzimamo ovaj zadatak i organizujemo svu potrebnu opremu za vas.

  • Timske igre, zanimljive edukacije, timska putovanja, proslava na brodu ili druženje u kancelariji uz zabavne aktivnosti samo su neke od ideja za stvaranje pozitivne energije unutar kompanije.

  • Odabir specijalnog i jedinstvenog prostora je jedan od glavnih segmenata kada organizujete događaj jer on mora biti u skladu sa celokupnim doživljajem. Daćemo vam više predloga koji su u skladu sa vašim brendom.

naši klijenti

Zašto angažovati organizatora događaja?

SMANJI STRES

Ne treba vam dodatni stres pored posla koji već obavljate. Prepustite organizaciju profesionalnoj agenciji.

BUDI U TRENDU

Industrija organizacije događaja se brzo razvija i mi uvek pratimo najnovije trendove koje možemo implementirati.

UŠTEDI VREME

Organizatori događaja imaju iskustvo i znanje koje štedi vreme i novac. Organizujemo događaje efikasno i efektivno.

MISLI O DETALJIMA

Detalji čine vrednost velikih događaja. Mi ćemo upotpuniti doživljaj za sve vaše zvanice.

ŠTA O NAMA KAŽU NAŠI KLIJENTI?