fbpx

7 filmova koje svaki organizator događaja treba da pogleda

Filmovi za organizatore dogadjaja

7 filmova koje svaki organizator događaja treba da pogleda

Svetla, kamera, akcija! Kao profesionalci za događaje, stvaranje uspešnog događaja zahteva mnogo rada iza kulisa. Od razmišljanja o idejama do koordinacije logistike, posao organizatora događaja može biti i izazovan i isplativ. Jedan od načina da steknete vredan uvid i inspiraciju za vaš sledeći događaj je gledanje filmova koji prikazuju moć događaja i magiju koju oni mogu da stvore. U ovom postu na blogu sastavili smo listu od sedam filmova koje morate pogledati koje svaki profesionalac za događaje treba da doda na svoju listu za gledanje. Bez obzira da li želite da učite od najboljih u industriji ili jednostavno tražite kreativnu inspiraciju, ovi filmovi će vas očarati i zabaviti. Dakle, uzmite kokice, sedite i spremite se da budete inspirisani ovim kinematografskim remek-delima. Pogledajte u nastavku 7 filmova za organizatore koje smo izdvojili.

1. Fyre (2019) - fyre festival

Ovaj dokumentarni film govori o neuspelom festivalu Fire. Ovaj luksuzni muzički festival koji je veoma popularan trebalo je da se održi na privatnom ostrvu na Bahamima 2017. Film istražuje haotični proces planiranja koji je doveo do neuspeha festivala, uključujući nedostatak pripreme, loše upravljanje i prevaru. Iako film može biti opomena za organizatore događaja, on takođe naglašava važnost transparentnosti i poštenja u planiranju događaja.

Event filmovi movies

2. The First Monday in May (2016)

Ovaj dokumentarac prati planiranje i izvođenje Met Gala 2015, jednog od najiščekivanijih događaja u modnoj industriji. Film istražuje kreativni proces iza događaja, uključujući razvoj teme, izbor liste gostiju i pripremu eksponata. Film naglašava važnost pažnje posvećene detaljima i kreativnosti u planiranju događaja i kako čak i manji detalji mogu značajno uticati na uspeh događaja.

event planners movies filmovi

3. The Big Night (1996)

Komedija-drama govori o dvojici italijanske braće koji vode restoran u Nju Džersiju. Oni planiraju veliku noć u kojoj će nastupiti poznati italijanski pevač kako bi spasili svoj posao. Film istražuje izazove planiranja događaja, uključujući marketing, budžetiranje i izvršenje. Film naglašava važnost istrajnosti i posvećenosti u planiranju događaja i vrednost stvaranja jedinstvenih i nezaboravnih iskustava za goste.

event movies filmovi

4. The Greatest Showman (2017)

Ovaj mjuzikl priča priču o P.T. Barnum i njegovo putovanje da stvori najneverovatniji šou na svetu. Sa svojim zadivljujućim muzičkim numerama i razrađenim scenografijama, ovaj film je savršen za organizatore događaja koji žele da kreiraju vizuelno i zvučno očaravajuće događaje. Film naglašava važnost kreativnosti i inovativnosti u planiranju događaja i ističe moć spektakla u očaravanju publike.

events movies filmovi organizacija dogadjaja

5. C'est la vie! (2017)

Ova francuska komedija prati priču o organizatoru venčanja po imenu Maks, koji je zadužen za organizaciju raskošnog venčanja u zamku iz 17. veka. Film istražuje haotičan i često komičan proces planiranja, uključujući izazove rada sa teškim klijentima, upravljanje velikim timom dobavljača i suočavanje sa neočekivanim katastrofama. Film naglašava važnost fleksibilnosti i rešavanja problema u planiranju događaja.

event profs movies filmovi organizacija dogadjaja

6. Home by Spring (2018)

Ova romantična drama prati priču o mladoj ženi po imenu Loreta koja se vraća u svoj rodni grad da pomogne u teškom poslu svoje porodice. Dok je tamo, otkriva svoju strast za planiranjem događaja i preuzima izazov organizovanja gradskog godišnjeg prolećnog festivala. Film istražuje izazove planiranja događaja u malom obimu, uključujući važnost uključivanja zajednice i moć ličnih veza u kreiranju uspešnih događaja.

events movies profs filmovi za organizatore dogadjaja

7. Christmas at Pemberley Manor (2018)

Ovaj romantični praznični film prati priču o mladoj planerki događaja po imenu Elizabet koja ima zadatak da organizuje božićni festival u istorijskom dvorcu Pemberli. Usput se zaljubljuje u čoveka koji poseduje imanje. Film naglašava važnost pažnje posvećene detaljima i kreativnosti u planiranju događaja, posebno kada se stvara magična i svečana atmosfera. Takođe se naglašava važnost saradnje i komunikacije u kreiranju uspešnih događaja.

events profs movies, filmovi za event planere

ZAKLJUČAK

U zaključku, ovih 7 filmova za organizatore nude dragocene uvide i lekcije za sve koji su uključeni u organizaciju događaja. Od istraživanja važnosti pažnje posvećene detaljima i kreativnosti do izazova upravljanja timom dobavljača i suočavanja sa neočekivanim katastrofama, svaki film nudi jedinstvene perspektive procesa planiranja događaja. Gledajući ove filmove, organizatori događaja mogu steći nove ideje i pristupe svom radu i biti bolje opremljeni da se nose sa izazovima planiranja i izvođenja uspešnih događaja. Bez obzira da li ste iskusan profesionalac za događaje ili tek počinjete u industriji, ovi filmovi su obavezni da pogledaju svi koji žele da unaprede svoje veštine i uče od najboljih u poslu.

Sve naše blogove možete pogledati OVDE!

No Comments

Post A Comment